Joogan ja Meditaationtunnit, Joogaterapia ja Shiatsu-Hieronta

Ohjelmat

Palvelu sisältää yksilöllisen ohjelman / suunnitelman laatimisen asiakkaan antamien tietojen perusteella.

Yksityistunnit

Tunnetusti tehokkaimpia joogaohjelmia. Yksilöllinen ohjelma, joka päivitetään tarpeen mukaan. Jooga ja joogaterapia, meditaatio ja rentoutuminen.

Hieronta

Jooga-shiatsuhieronta, kasvojen ja pään akupainanta, energeettinen hieronta, säärien vyöhykepisteiden painelu.

Ryhmäohjelma

Palvelu sopii kaikille iästä tai valmiustasosta riippumatta. Asanoiden korjausteknikka, rentoutumisjooga, hengitysharjoitukset, joogafilosofia, meditaatiot, parijooga. Business-jooga.

Lyhyesti itsestäni

Tutustuin joogaan kiehtovassa ja mystisessä Himalajalla sijaitsevassa Nepalissa, kauniissa ja rauhallisissa vuoristomaisemissa, paikassa jossa henkistä kokemusta ja parannustietoa on kertynyt monien vuosisatojen aikana.

Matkustaessani Nepalissa, Intiassa ja monessa muussa Aasian maassa olen harrastanut joogaa eri muodossa, suorittanut retritit luostareissa ja meditaatiokeskuksissa, tutkinut muinaisia lähteitä ihmismielen alkuperästä ja toiminnasta ja sen yhteyksistä ympäristöön, oppinut tiibetiläisiltä lamoilta.Olen harrastanut ja opettanut joogaa jo 15 vuotta, olen pitänyt enemmän kuin 3000 ryhmä- ja yksityisoppituntia.

Koulutus: Kansainvälisen Jooga-allainssin hyväksymä intialaisen jooga-akatemian kansainvälinen sertifikaatti RYC 200.

Anatomian ja biomekaniikan tutkinto, puhdsitusmenetelmät, asanoiden korjaus, meditaatio, hengitystekniikat, joogaterapia.

Nepalin Himalaijan stato-dynamisen joogakeskuksen serifikaatti, pääaineena – Himalaijan statodynamisen joogan opettaja.

Olen suorittanut useita sertifikaattikursseja mm. psykoterapia, joogahieronta ja bioenergeettinen parannustaito.

Mielelläni jaan osaamiseni kaikkien halukkaiden kanssa. Sergei Kuznetsov 

Jooga-Shiatsu— vartalohieronta on tapa vaikuttaa akupunktiopisteisiin ja kehon energiakanaviin.
Hieronta perustuu muinaiseen itämaiseen lääketieteeseen, jonka mukaan elintärkeä energia Tsi liikkuu kehon tiettyä energiakanavia pitkin, hermoissa, verisuonissa ja imusolmukkeissa. Energian vapaan liikkuvuuden estäminen on syy minkä tahansa taudin esiintymiselle.
Hieroja kevyesti painelemalla vaikuttaa energiakanavien pisteisiin, palauttaa vapaan energiavirtauksen elimistössä, poistaa sairauden ja sen syy. Hieronnan aikana käytetään myös passiivisia harjoituksia, jotka muistuttavat joogan asentoja, venyttelyä ja nivelten avaamista. Muinainen painelemisen tekniikka, liikkeiden järjestys ja niiden rytmi vuosisatojen ajan pysyvät muuttumattomina.
Hieronnassa ei käytetä öljyjä ja se voidaan suorittaa riisumatta vaatetusta. 20 minuutissa tällainen hieronta antaa energiaa ja elinvoimaa, samalla kun tunnet täydellisen rentoutumisen. Japanissa tämäntyyppinen hieronta käytettiin sotilaiden nopeaan valmistautumiseen taisteluun.
Hieronnalla voidaan hoitaa laajasti kehon sisäisiä ongelmia mm. alaselän kipu, kohonnut verenpaine, huono verenkierto, munuaissairaus, impotenssi, hedelmättömyys ja krooninen eturauhastulehdus, kohdun ja munasarjojen krooninen tulehdus ja monet muut.

Shiatsu-kasvohieronta stimuloi verenkiertoa ja poistaa turvotuksen, parantaa ihon kuntoa. Lisäksi akupainannan kasvoshiatsu vaikuttaa biologisesti aktiivisiin pisteisiin, stimuloi kaikki elintärkeät elimet ja kehon järjestelmät, tasapainottaa ja rauhoittaa keskushermoston, parantaa ihon ja vähentää ryppyjä.

Hieronnan useiden hoitokertojen jälkeen

* ihon väri paranee
* aineenvaihdunta paranee
* mikroverenkierto ja verenkierto voimistuu
* ihon elastisuus paranee
* kasvojen turpoaminen eliminoituu
* ryppyjä tulee vähemmän
Huomattavien ulkonäköparannuksien lisäksi voi myös päästä eroon unettomuudesta, päänsärystä, väsymyksestä ja nuhasta, parantaa näköä.

Jalkahieronta

Jalkahieronta lievittää stressiä paitsi selkärangassa myös monissa sisäelimissä. Jalkojen hieronnalla sisäinen energia vapautuu ja keho uusiutuu.
Jalkahieronta vaikuttaa akupunktiopisteisiin stimuloimalla sisäelinten ja koko elimistön tasapainoa ja yleistä kuntoa. Hieronta lievittää stressiä, väsymystä, psyko-emotionaalista kiihottumista, rauhoittaa hermostoa ja johtaa tasapainoon, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa elimistön puolustuskykyä.
Harmoninen hierontatekniikojen käyttö palauttaa ruumiin ja sielun tasapainon, auttaa lievittää väsymystä ja kipua, vahvistaa immuunijärjestelmää, parantaa yleistä jänteystä ja mielialaa. Hieronta toteutetaan fyysisellä ja energiatasolla, asiantuntijan käsillä on kattava parantava vaikutus asiakkaaseen.